Despre noi.

În anul 1991, prin asocierea celor doi parteneri a luat fiinţă societatea noastră, având ca obiect de activitate producţia de piese şi subansamble metalice obţinute în special prin aşchiere.

În timp societatea s-a dezvoltat îmbunătăţindu-şi mereu indicatorii de performanţă. Astăzi compania deţine spaţii adecvate de producţie şi administrative, utilaje moderne şi o echipă de angajaţi, devotată şi profesionistă. Dorinţa companiei noastre de a întreţine relaţii de colaborare economice, oneste şi în beneficiul tuturor părţilor implicate a dus la crearea unui bun renume al companiei în mediul de afaceri în care îşi desfăşoară activitatea. Eforturile susţinute pentru creşterea calităţii produselor noastre dar şi pentru scăderea timpului de execuţie al comenzilor au dus la creşterea continuă a numărului de parteneri atât clienţi dar şi furnizori.

Cifra de afaceri a crescut an de an iar pentru 2006 aceasta s-a dublat ( la peste 500 de mii de Euro ) faţă de 2005 în urma investiţiilor făcute. Politica noastră pentru îmbunătăţirea continuă a calităţii este certificată ISO 9001 prin societatea de certificare a calităţii SRAC IQNET încă din anul 2000.

De asemeni societatea noastră este preocupată în permanenţă de protejarea şi îmbunătăţitrea calităţii mediului înconjurător prin reducerea consumurilor de energie şi reciclarea deşeurilor şi a ambalajelor.

Site realizat de marketing-strategic.com
Back to Top